tisdag 11 januari 2011

2011 med stormsteg!

Mer än en vecka har gått på de nya året, så lång tid tog de för mig att sätta mig i lugn o ro framför datorn. Tempot har gått en aning snabbt o jag vet inte om jag fått med mig hjärnan över årsskiftet riktigt än. Tveksamt. Meen iaf.. :) Blidde de några nyårslöften då? Njääe, tänker realistiskt å kaller de nyårsmål istället. Vad sägs om att;

  • Bli en mer strukturerad människa och leva ett mer planerat liv. Vimspella - SNÄLLA HEJDÅ! (Vill bara tillägga att detta börja just bra när jag på årets första pass slänger fram en rosa träningsdojja å en blå ur väskan. Great. Fin start. Jag förvandlades inte över en natt! )
  • Ta dö på de helt galna sockermonster som lever i min kropp. Fan va jag är trött på dig. Lördagsgodis it is. Sen får de va nog. Nästan iaf. Shit den är tuff!
Känner mig ganska nöjd så. Man ska inte ha för  höga krav på sig själv! ;)

I onsdag samlades bästa gänget igen o dansade för 6000 pers på Scandinavum, hur kult som helst tänkte vi. Tills vi stod där UTAN ATT HÖRA NÅT! (nästan) Vi sjöng för varann å de löste sig, nårorlunda iaf. Jaimes kommentar efter va iaf; Ni är bokade i framtiden! Så de kändes helt ok endå! :)

I torsdags gjorde jag med stor sorg i hjärtat mitt sista zumba pass på backaplan. Ledsamt. Men plåster på såren med en gång, torsdagszumba i Partille! :D De ska bli hur kul som helst, 70 pers salen med discolamporna, hallå - kan de gå fel? Underbart!

Oså till de bästa - ÄNTLIGEN har jag blivit örgrytebo. Flyttlasset gick i helgen. Vi har grejat tokigt å jag börjar sakta men säkert känna mig som hemma. Ser ju trots allt sportlife från mitt vardagsrumsfönster, de hjälper till lite med hemma känslan! :)


Nytt år nya möjligheter, glädje å nya utmaningar!


Jag slickade faten, innan tolv! ;)


Romantisk kaos-röj middag för två. Med lite känsla går allt!


En sista super mega viktig sak. Glöm för Guds skull inte av att gå in å rösta på våran fina bästaste Sara Hänninen som blivit nominerad till finalist i Nike top instructor. Hon är en helt fantastisk instruktör, människa & inspirationskälla! RÖSTA RÖSTA RÖSTA HEJA HEJA SARA!!!


Gonatt alla härliga, pussokram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar